Igu nie rezygnuj z walki o własne zdrowie, ja byłam u 7 różnych lekarzy i dopiero ostatni mi pomógł i zdiagnozował (i to wczoraj).
U mnie też mówili że to normalne, ale to nie jest normalne !
U mnie bóle są już tydzień przed okresem. Jednak są to tylko chwilowe jakby półgodzinne zapowiedzi tego że będzie okres.
Największy koszmar mam 1wszego dnia @. Ból, biegunka do odwodnienia, mdłości, dreszcze takie że nogi i dłonie mi mrowieją :/, ostre kłucie i skurcze jakby mi ktoś włożył ostrze do środka i nim kręcił. Czuję też ciągły ucisk na jelito grube a z tym ciągłe bieganie do łazienki. Ostatnio miałam tez tak że miałam takie mdłości że jak dostałam biegunki i siedziałam w łazience to nie miałam siły nawet usiedzieć i głowa zjeżdżała mi po ścianie, zemdlałam. Bywa że dosłownie drę się z bólu i przyjeżdża karetka. Ostatnio nawet ketonal forte i nospa forte mi nie pomogła i karetka i tak musiała przyjechać i dołożyć 2 zastrzyki z ketonalu ;/, a później poszłam spać jak naćpana. Raz w karetce nawet dostałam hiperwentylacji i drgawek , z bólu i strachu

.Po pierwszym dniu ból się zmniejsza. Teraz jestem po okresie i boli mnie strasznie biodro, tak że aż mi wewnętrzna część uda czasami drętwieje. Po prostu masakra

carolinelinka.interia@gmail.comgg: 7002325